Alajärven Perussuomalaiset järjestäytyivät uudelleen

Alajärven Perussuomalaiset käynnistävät yhdistyksen syksyn valitsemalla 27.8. pitämässään ylimääräisessä kokouksessa hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Anne Matokankaan sekä varapuheenjohtajaksi Jukka Kangastien.

“Olen ollut mukana Alajärven yhdistyksessä pitkään sihteerinä ja arvostan saamaani luottamustehtävää yhdistyksen puheenjohtajana sekä tulen tekemään parhaani edistääkseni Perussuomalaisia arvoja niin yhdistyksessä, kuin valtuustoryhmässämme”, Anne kiteyttää valinnastaan.

Alajärven Perussuomalaiset jatkavat erilaisten tapahtumien järjestämistä alueellaan ja toivottavat toiminnasta kiinnostuneet uudet jäsenet tervetulleeksi mukaan. Nyt syksyllä on tarkoitus järjestää muun muassa yleistötapahtuma, johon pyritään samaan puolueen kansanedustajia myös mukaan.

“Toivon, että niin alajärveläiset kuin toiminnastamme kiinnostuneet uudet puolueen jäsenet ottavat rohekasti meihin yhdistyksen jäseniin yhteyttä. Kuuntelemme mielellämme mitkä asiat painavat esimerkiksi kuntalaisten mieltä ja mihin me kuntavaikuttajina voisimme ottaa kantaa”, Anne lisää.

Anne Matokangas on toisen kauden valtuutettu Alajärven kaupunginvaltuustossa. Lisäksi hän toimii kaupunginhallituksessa varsinaisena jäsenenä.

Lisätietoja:

Alajärven Perussuomalaiset ry

Anne Matokangas
puheenjohtaja, valtuutettu
puh. 044 531 5028
annematokangas@nullgmail.com

Kirjoitettu 8.9.2017

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa